Burberry Cuff

burberry cuff - armband
Ik ben verliefd op deze armband van Burberry! Sowieso ben ik een groot fan van het Britse merk (de afsluiting van de show een paar weken geleden, echt prachtig al die modellen die door de catwalk-sneeuwstorm met paraplu’s liepen) en moet ik jullie binnenkort maar echt vertellen over mijn favoriete items voor dit seizoen (en ik wil nu al de winter collectie, wat? het was koud vandaag, logisch dat je dan een lekkere jas wilt, toch?).
Maar dus, de armband. Helaas kan ik niet even Burberry kopen, ik ben tenslotte maar een arme student. Maar ik kan ervan dromen, en schilderen (hierboven). En op zoek gaan naar de goedkopere rip off. Natuurlijk is het gelukt, in andere kleuren, maar het komt erop neer ik heb een cuff. And I love it! Ik zal hem binnenkort showen.
Deze item zorgt er op dit moment voor dat een outfit net iets meer chic heeft, iets sterks maar ook iets heel vrouwelijks. Apart hoe een eigenlijk vrij simpel accessoire je dat gevoel geeft dat alles perfect is.
Hebben jullie op dit moment ook zo’n speciaal item?
Advertisements

3 comments

  1. Zemmy

    Mooie cuff!! Had deze nog niet eerder gezien. De cuff van Hermes staat al een tijdje op m’n verlanglijstje… even doorsparen!

    http://www.inourzone.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: